22 липня, 2020

Конкурс ФУВУ продовжено

З огляду на виняткові обставини, пов’язані з пандемією, Фундація Українського Вільного Університету (ФУВУ) продовжує реченець подання праць на Літературно-науковий конкурс ім. Воляників-Швабінських до 31 серпня 2020 року.

На конкурс можуть бути подані кращі наукові праці з українознавчою тематикою та літературні твори різних жанрів, написаних українською або англійською мовами, що були опубліковані книжковим форматом в Україні чи в діяспорі у 2019 році.

Не допускаються праці чи збірники, де більшість становлять передруковані матеріяли, і праці, до яких були причетні конкретно члени управи ФУВУ або члени жюрі. Розглядаються тільки надруковані праці, надіслані авторами. До конкурсу також приймається маґістерські праці та докторські дисертації випускників УВУ, які очікують публікації.

Просимо надсилати твори до бюра Фундації УВУ на адресу: Ukrainian Free University Foundation, 136 Second Аve., #501, New York, NY 10003 USA. Нагородження лавреатів грамотами та грошовими преміями відбудеться до кінця 2020 року.

 

Аскольд Лозинський, голова ФУВУ
Cтефан Слуцький, секретар
Марія Поліщук, голова жюрі
Ню-Йорк

Коментарі закриті.