31 серпня, 2018

Замайоріли прапори США та України

Члени міської ради Норт-Порту (зліва): Джіл Лук, Линда Єйтс, Крістофер Ганкс та Венеса Карусоне. (Фото: Христина Чайковська)

НОРТ-ПОРТ, Фльорида. – Українська громада в південно-західній частині Фльориди гідно відзначила 27-му річницю Незалежности України. 24 серпня перед міською радою Норт-Порту було прапори США та України вивісили американські ветерани морської фльоти та члени об’єднання Українські Американські Ветерани.

Гимни США та України співали всі присутні. Віце-посадник Норт-Порту Линда Єйтс у присутності посадника Венеси Карусоне та членів міської ради Джіл Лук та Крістофер Ганкс прочитала Проклямацію відзначення Українського Дня Незалежности 24 серпня 2018 року. 

Подяку від Громадського комітету склала Леся Попель, голова 56-го Відділу Союзу Українок Америки і запросила всіх присутніх на сніданок в Українському Релігійному і Культурному Осередку ім. св. Андрія, щоб у товариській атмосфері відзначити цей важливий день у житті української громади.

На сніданок прийшло чимало гостей з різних українських церковних громад, щоб разом святкувати 27-му річницю незалежности України.

Свято готували члени громадського комітету Дарія і Євген Томашоські, Ненсі Возна, Л. Попель, Ліда Бойко і Богдан Боднарук. 

Українські Американські Ветерани під командою Ігора Гроня (перший зліва). (Фото: Христина Чайковська)

Коментарі закриті.