31 серпня, 2018

Євангелисти молилися за Україну

Виступ дитячого хору.

САВТ-РІВЕР, Ню-Джерзі. – 25 серпня Українська євангельська церква „Благодать“ провела Український фестиваль, присвячений Дню Незалежности України. На великому зеленому полі було встановлено сцену, створено майданчик дитячих розваг, діяли численні інформаційні столи ряду організацій, серед яких був стіл Українського Народного Союзу. 

Марійка Дрич та Святослава Качарай знайомили учасників свята з діяльністю та продуктами УНСоюзу, а також провели льотерію, у якій подарунок виграла Жанна Легка. М. Дрич вручила пасторові Вікторові Марачу чек – грошовий дарунок від УНСоюзу.

На свято прибули численні гості з Ню-Джерзі. Масачусетсу, Пенсильванії, інших штатів. Грузію представляли Георгій Дурґлішвілі. Ричард Марданов та Іраклій Ґудавадзе, Молдову – Тамара Гладун.

Було зачитано Акт Проголошення Незалежности України з 24 серпня 1991 року. 

Ведучі свята Марія Козак і Петрик Левчик представляли на сцені численних учасників мистецької програми. Виступали молодіжні групи і хори. Зворушливим був виступ дитячого хору (керівники Наталя Марач і Ліана Близнюк), у якому солістами були Вероніка Мигович і Андрій Легкий. Співав також хор наймолодших учасників фестивалю. Гість з Філядельфії – соліст Володимир Яремчук заспівав „Пісню нашого серця“ і розповів про ролю пісні в житті українського народу. Тріо Вадим Василишин, Даниїл Мосійчук та Віктор Степчук співали українські пісні. Театралізоване дійство „Кімнати мого серця“ приготувала і показала на сцені Альона Близнюк.

На завершення молитву за Україну виголосив Олег Папірник.

Жіноцтво приготувало великий і безкоштовний святковий обід. 

Святослава Качарай (зліва) і Марійка Дрич знайомили учасників свята з діяльністю УНСоюзу.

Коментарі закриті.