31 липня, 2019

День Незалежности України буде святом на Фльориді 

На церемонії у Повітовій раді Сарасоти (зліва): Богдан Боднарук, Роман Чайковський, Роман Рондяк, Євген Томашоскі, Ігор Гронь, Майкл Моран, Дарія Томашоска, Віра Боднарук, Леся Попель, Одарка Горбачевська, Оля Бабчук, Віктор Лісничий, Галя Ліснича, Володимир Шпічка. (Фото: Стів Давсон)

ВЕНІС, Фльорида. – 9 липня в приміщенні повітової ради Сарасоти радник Майкл Моран прочитав офіційну проклямацію, що 24 серпня буде відзначено День Незалежности України і передав її голові Українсько-Американського клюбу Дарії Томашоскій. Вона подякувала голові та членам повітової ради і нагадала, що для українського народу 24 серпня – це радісна дата, здійснення мрій багатьох людей, які боролися за незалежність своєї держави в минулому і далі ведуть боротьбу з Росією за кордони своєї держави.

11 липня у міській раді Норт Порту теж була оголошена проклямація, що 24 серпня є днем 28-ої річниці Незалежности України. У церемонії взяли участь радні Ванеса Карусоне‚ Джіл Люк, Пет Емріч, посадник Крістофер Генкс‚ віце-посадник Дебі МекДовел. Д. Томашоска подякувала за багаторічну підтримку громади. 

Офіційне відкриття свята 24 серпня розпочнеться піднесенням прапорів перед Міською радою в Норт Порті, а потім прийняттям для громади в Осередку ім. Св. Андрія.

Коментарі закриті.