16 березня, 2018

Вечір-присвята „Відданим сотням України“

Народна артистка України Раїса Недашківська (праворуч) та співачка Руслана Лоцман виступають на вечорі-памяті. (Фото: Георгій Лук’янчук)

КИЇВ. – 20 лютого в Український дім запросили громадян ушанувати пам’ять загиблих під час Революції Гідности на вечірі-присвяті „Відданим сотням України“.

Ініціяторами виступили дружина героя „Небесної сотні“ Віктора Швеця Тамара Швець та співачка Руслана Лоцман, яка заснувала Об’єднання родин „Небесної сотні“, організувала відзначення студентів медалею „За любов та жертовність до України“, долучилася до облаштування парку ім. „Небесної сотні“, за чотири роки війни разом зі своїми друзями дала сотні концертів бійцям на передовій лінії в ході поїздок „Народної філярмонії“ на фронт.

Концерт-присвята зібрав мистців сцени Евромайдану Тараса Компаніченка, Р. Лоцман, Володимира Гонського, Тетяну Школьну, Тетяну Негрій та Зиновія Медюха. Виступали й співали народні артисти України Раїса Недашківська і Оксана Білозір, мистецькі колективи „Народна філярмонія“, „Хорея козацька“, ансамбль з Черкащини, дитячий гурт „Орелі“, барди й арт-добровольці Божена Дар, Катерина Жицька, Ярослав Гавюк та Юрій Старчевод.

Коментарі закриті.