21 квітня, 2017

Українка стала однією із найвпливовіших жінок Австралії

ЕСЕНДОН, Австралія. – Науковець українського походження Наталка Суховерська потрапила до числа 100 найвпливовіших жінок Австралії. Про це йдеться на інтернет-сторінці Союзу Українських Організацій Австралії. Н. Суховерська спеціялізується на дослідженнях у сфері медичної фізики у центрі „Chris O’Brien Lifehouse“ та Університеті Сіднею. Загальна мета її робіт – використання іноваційних технологій та фундаментальної науки для покращення лікування онкохворих та забезпечення високоякісних та ефективних моделей лікування.

За словами голови Союзу Українських Організацій Австралії Стефана Романіва, д-р Н. Суховерська також є активною членкою української громади Австралії.

100 найвпливовіших жінок Австралії – це перелік, який вже п’ять років формує загальноавстралійська фінансово-економічна газета „The Australian Financial Review“ та один з найбільших банків країни „Westpac“ і включає „рішучих, енерґійних жінок, які відповідають духові проґресу, допомагаючи сформувати насичене та всеохоплююче економічне та соціяльне майбутнє для Австралії“.

 

Коментарі закриті.