18 лютого, 2021

Написала роман про Японію

Євa Хадаші. (Фото: Посольство України в Японії)

ТОКІО. – Презентація японського видання роману „Західна гейша“ української письменниці Єви Хадаші відбулася в Посольстві України в Японії. Авторка твору є японісткою, лавреаткою міжнародного літературного конкурсу „Коронація слова“, на якому в 2019 році цей роман отримав спецвідзнаку „Міжнародне виз­нання“.

На презентацію письменниця завітала разом з директором видавництва „Дніпро“, директором Японсько-української асоціяції культурного обміну Мотохіро Оно.

Завдяки його підтримці стало можливим видання роману „Західна гейша“ японською мовою. Книга є спільним українсько-японським виданням видавництв „Радуга“ (Україна) та „Дніпро“ (Японія).

Сюжет роману походить з біографії авторки. В анотації до книги йдеться: „Дівчина з України багато подорожує і в США знайомиться з японцем, за якого невдовзі виходить заміж. Подальше оповідання несподівано змінює наші стереотипи про Японію та японців, включаючи сфери між­oсобистісного спілкування, бізнесу, соціяльної поведінки, а також ставлення до іноземців, японську емоційність, сексуальні відносини“.

Коментарі закриті.