6 вересня, 2019

Відвідали вояків на фронті

Активісти ініціятиви „Вимкни російське“ зустрілися з захисниками України. (Фото: „Вимкни російське“)

КИЇВ. – Голова Ліґи Українців Канади Роман Медик  та голова Ради Українських Державницьких Організацій Світу (Вашінґтон) Борис Потапенко разом з активістами ініціятиви „Вимкни російське“ у серпні здійснили чергову поїздку на фронт‚ відвідали українських військових, добровольців та медиків на позиціях поблизу Донецька – у Маріїнці, Авдіївці та Карлівці.

Завдяки українцям Канади за останній місяць у рамках „Місії Схід“ на фронт було передано адресної допомоги на 100 тис. грн. Під час поїздки добровольці завітали до бійців 24-ої окремої механізованої бриґади ім. короля Данила, Української добровольчої армії, Першої окремої штурмової роти Добровольчого українського корпусу „Правий сектор“, підрозділу 704-го полку радіяційного, хемічного та біологічного захисту, підрозділу розвідки та аеророзвідки 92-ої бриґади.

Підрозділам передали кріплення для транспортування легкої військової техніки, камери та батареї для безпілотних літальних апаратів і сам безпілотний літальний апарат, оптичні та навіґаційні прилади, деталі для вантажної техніки, продукти харчування та будівельні інструменти.

Коментарі закриті.