16 січня, 2016

Українці святкували Різдво, вітали св. Миколя

Виступають артисти з України – подружжя Олег та Олена Майовські. (Фото: Володимир Мигович)

СІЄТЛ, Вашінґтон 

Володимир Мигович

Різдвяний музичний вечір відбувся 26 грудня 2015 року і зібрав виконавців з північно-західних штатів Америки, переважно професійних співаків та музикантів. Порадували своїм мистецтвом гурти „Білі крила“, „Єлей“, співаки Віктор Шатецький і Олександер Багінський, саксофоністка Ала Чепікова та інші.

Виступають артисти з України – подружжя Олег та Олена Майовські. (Фото: Володимир Мигович)

Виступають артисти з України – подружжя Олег та Олена Майовські. (Фото: Володимир Мигович)

Майже половина виконавців-артистів виступила з своїми авторськими піснями і інструментальними композиціями різдвяної і новорічної тематики. По новому звучали також популярні клясичні та сучасні твори у різноманітних обробках і виконаннях.

У програму включили виступ міжцерковного дитячого хору Великого Сієтлу, який задав тон цьому вечору українськими колядками і віншуваннями.

Із смаком була прикрашена сцена, фантастичні світлові ефекти створили чарівну різдвяну атмосферу в залі. Учасники музичної льотерії, яким випали виграші, повезли додому компакт-диски з записами пісень, щойно почутих у залі.

Підготувала концерт музична студія „Білі крила“, а спонзорувала юридична фірма Ентоні Даґерта, яка вже тривалий час підтримує дружні взаємини з українською громадою.


ВУНСАКЕТ, Ровд-Айленд 

Роман Клюфас

Св. о. Миколай зустрівся з дітьми і їхніми батьками у Вунсакеті.

Св. о. Миколай зустрівся з дітьми і їхніми батьками у Вунсакеті.

241-ий Відділ Українського Народного Союзу 30 грудня 2015 року влаштував різдвяну гостину св. о. Миколая для дітей парафії Української католицької церкви св. Михаїла.

Монсеньйор о. Роман Ґолемба вітав прибулих на свято дітей. Ліда Кузьма-Міняйлюк та Лідія Жук-Клюфас зайнялися програмою, яка складалася з віршиків і сценки.

Батьки приготували гоcтину, а Іван Ткач звеселяв усіх музикою. Найголовнішою подією свята було роздавання дітям подарунків св. о. Миколая.


СОМЕРСЕТ‚ Ню-Джерзі

9 січня активісти Спілки Української Молоді з Ірвінґтону‚ Ню-Джерзі‚ відвідали з колядою мешканців „Українського села“‚ де їх радо зустріли українці старшого віку. На фото: Колядники в оселі Лярисси і Дмитра Пенцаків. (Фото: Левко Хмельковський)9 січня активісти Спілки Української Молоді з Ірвінґтону‚ Ню-Джерзі‚ відвідали з колядою мешканців „Українського села“‚ де їх радо зустріли українці старшого віку. На фото: Колядники в оселі Лярисси і Дмитра Пенцаків. (Фото: Левко Хмельковський)

Напишіть відгук