12 березня, 2016

Діти зі сходу України відвідали Карпати й Львів

Прогулянка дітей у Карпатах.

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – Цьогорічна програма Злученого Українського Американського Допомогового Комітету (ЗУАДК) „Пізнай свій рідний край” дала можливість 18 дітям i двом учителям селища Сартана, що біля Маріюполя, святкувати Йорданські свята на Бойківщині‚ у селі Лімна, Львівської области.

Надійшла подяка директора школи:

„Шановні пані і панове ЗУАДК! Адміністрація Маріюпольської спеціялізованої школи ч. 8 висловлює вам глибоку вдячність за організацію поїздки учнів нашої школи до села Лімна на святкування Водохреща.

Дякуємо за надану нашим дітям можливість познайомитися з народними звичаями, традиціями та обрядами українців, що мешкають у Карпатах, а також за отриману нагоду познайомитись із прекрасним старовинним містом Львовом.

Ця поїздка позитивно вплинула на емоційний стан дітей. Після пережитих обстрілів і життя у постійному напруженні вони потребували психологічної реабілітації. Деякі діти з числа групи під час трагічних подій у селищі Сартана втратили близьких і тому зроблена вами справа має для нас велике значення. Завдяки цій подорожі діти ще раз переконалися, що схід і захід – це єдина Україна. Миру всім та злагоди! З повагою, директор школи Л. Корона“.

 

Коментарі закриті.