22 квітня, 2022

В Україну прибуває допомога

ТОРОНТО. – В Україну прибувають вантажі медичних виробів, придбаних на пожертви кампанії #UniteWithUkraine. 20 тис. бойових джґутів, 1,500 медичних аптечок стандарту НАТО та 300 травматологічних наборів прибули до Перемишля у Польщі, приблизно за 15 кілометрів від кордону з Україною поблизу Львова.

Медичні набори направляються в місце зберігання під Львовом для використання добровольчим медичним батальйоном „Львів“ та іншими бриґадами медичної підтримки, які з міркувань безпеки залишаються анонімними.

Закупівля стала можливою завдяки пожертвуванням на #UniteWithUkraine, а також пожертвуванням і партнерству канадської благодійної організації Help Us Help.

„Партнерство з Help Us Help дозволило оперативно зібрати необхідну медичну допомогу для героїчних медиків-волонтерів, щоб вони могли продовжувати рятувати життя українців, – сказав Павло Ґрод, президент Світового конґресу українців (СКУ). – Разом ми змогли закупити товари через надійних постачальників в Европі та відправити їх безпосередньо кінцевим одержувачам в Україні. Ми хочемо подякувати Help Us Help, а також усім нашим прибічникам у світі за те, що вони зробили можливим постачання цієї партії медичних засобів“.

Після вторгнення Росії в Україну наприкінці лютого СКУ розпочав кампанію #UniteWithUkraine з метою запустити найбільшу у світі ініціятиву для підтримки цивільних осіб, які стали на захист України.

„Пишаємося, що успіх кампанії відзначився прибуттям нашої першої великої партії тактичних індивідуальних аптечок (IFAK) та супутніх медичних засобів, – д-р Марі Бунт­роджанні, очільник Help Us Help. – Ми вдячні нашим друзям з #UniteWithUkraine за їхню допомогу в доправленні цих життєво необхідних засобів“.

Окрім медичних товарів, зібрані кошти використовуються для забезпечення борців за свободу на передовій паливом, засобами зв’язку та засобами індивідуального захисту, такими як бронежилети, шоломи та армійські чоботи.

Щоб зробити пожертву, відвідайте unitewithukraine.com/donate_today.

Ініціятива СКУ #UniteWithUkraine – це ґльобальна ініціятива зі збору пожертвувань, яка дає можливість будь-кому та будь-де надати свою підтримку українському народу, який бореться за свободу, права людини та демократію. Зібрані кошти будуть використані для забезпечення нагаль­них потреб людей на передовій, зокрема аптечки; бронежилети і шоломи; окуляри нічного бачення; комунікаційне обладнання та паливо тощо.  СКУ також координує логістику для доправлення в Україну підтримки від української громади та інших неурядових організацій. Щоб отримати додаткову інформацію або скласти пожертву, відвідайте unitewithukraine.com

СКУ

Коментарі закриті.