19 січня, 2023

Упокоївся Владика Іван Бура

Св. п. Владика Іван Бура

17 січня 2023 року на 79-му році життя, 52-му році священства і 17-му році єпископства упокоївся в Господі Владика Іван Бура, вислужений Єпископ-помічник Філядельфійської Архиєпархії.

Повідомлення Митрополита Бориса Ґудзяка

Із братерським смутком, але водночас із правдивою християнською надією на Воскресіння, ділюся новиною про упокій Владики Івана Бури, вислуженого Єпископа-помічника Філядельфійської Архиєпархії Укра­їн­ської католицької церкви в США. Після тривалої госпіталізації, прийнявши Найсвятіші Тайни, Владика Іван повернувся до Небесного Отця 17 січня о 15:30 (за східньо-американським часом).

Іван Бура приймає таїнство священства.

Владика Іван присвятив своє життя Богові, Церкві та нашій Архи­єпархії. Молимося за упокій Його душі. Дякуємо Богові за дар Його життя і служіння. Наш дорогий Владика Іван, чуйна і добра людина, прожив свої останні роки в Семінарії св. Йосафата під великою опікою отця-ректора Роберта Гітченса. Висловлюємо щирі співчуття братам Владики Івана: Миколаю, Тео­дору та його дружині Джойс, Вол­теру та його дружині Мері Енн, сестрі Розалії та її чоловікові Євгенові Науменку, усій Родині та всім друзям Покійного.

Вічна Йому пам’ять!

Коментарі закриті.