8 вересня, 2022

Українська фотокомпозиція визнана найкращою

Сертифікат з Індії.

СМІЛА, Черкаська область. – Фотоком-позиція „Sunflowers“ 10 серпня була визнана найкращою світлиною дня на популярному міжнародному форумі професійної художньої фотографії в Індії „Global HD photographic forum online international photography group“, який налічує понад 7,000 учасників з усього світу. А 31 серпня ця світлина на форумі стала переможцем за місяць. 

Автором роботи є журналіст, письменник і фотохудожник зі Сміли Олександр Горшков, більш відомий під псевдом Олександр Слєпцовський. Як каже автор, його соняхи такі ж сумні, як нині українська душа. Варто зазначити, що він є постійним учасником найбільших і найавторитетніших форумів художньої фотографії у світі, на яких був неодноразово відзначений, зокрема в Канаді. З учасників московського форуму він вийшов 24 лютого на знак протесту проти розв’язаної Росією війни проти Україні, хоч його і просили залишитися. 

Мистець народився у місті Грозний, в Росії, був головним редактором російського радіомовлення Чечено-Інгуської телерадіокомпанії. З 1992 року постійно живе в Україні. Свої вміння і знання мистець передає дітям, котрі навчаються у його арт-фотостудії „Ковчег”. 

Коментарі закриті.