3 березня, 2017

Сіверщина співала з Яремчуками

НОВГОРОД-СІВЕРСЬКИЙ, Чернігівська область. – Концерт братів Яремчуків у місті на кордоні з Росією заохотив до позитивних сподівань, що засвідчили бурхливі оплески залі. Дмитро та Назарій Яремчуки – українські співаки, які гідно несуть спадок незабутнього соловейка Назарія Яремчука. Наразі цей дует став відомий всьому світові, де понад століття ширилось українство.

Назва маштабного проєкту братів „Моя Україна – велика родина!“ підкреслює мету – знайомити українство світу з героїчною минувшиною та звитяжною і славною історією України.

Крізь усі їхні твори проходять теми материнської долі, кохання, природи, людських відносин, громадянської відповідальности, любови до України, поваги до захисників вітчизни, туги з приводу російсько-української війни, на якій, між іншим, воюють і родичі співаків і, яка сприймається виконавцями настільки близько до серця, що вони вважають за обов’язок виступати у шпиталях перед пораненими, відвідувати з концертними програмами фронтовиків та жертвувати гроші в ім’я перемоги України.

Після концерту новгород-сіверці не поспішали залишити залю. Вони прийшли за лаштунки сцени для зустрічі зі своїми улюбленцями, щоб вперше зустрітися з тими, кого вже роками слухали з екранів телебачення.

У міській раді на запрошення голови Олега Бондаренка відбулась зустріч артистів з керівництвом громади, представниками інтеліґенції та депутатами. Талановиті брати-піснярі подякували за гостинне прийняття.

Борис Домоцький – редактор часопису „Правий берег Десни“.

Коментарі закриті.