24 березня, 2022

Солістка гурту „Go-A“ заспівала в Смілі

Співачці Катерині Павленко допомагав дитячий фолкльорний колектив „Мариця”. (Фото: телестудія „Сміла-ТВ”)

СМІЛА, Черкаська область. – До міста приїхала солістка гурту „Go-A“, фолкльористка, композиторка, учасниця „Евробачення 2021“ Катерина Павленко. Вона виїхала з району бойових дій, думала зупинитися у Ворзелі, але звідти людей також довелося евакуювати.

У Смілі співачка прийшла у місцевий відділ культури, який запропонував їй взяти участь в телемаратоні „Україна-Польща“ 20 березня й зняти з місцевою телестудією „Сміла-ТВ” відеофільм, який у ньому покажуть. Вона вирішила показати місто, людей, які допомагають воїнам у тилу.

На фортепіяні їй акомпанувала юна смілянка Софія Бенескриптова. Разом із К. Павленко її відому пісню „Шум” заспівали Софія Артеменко та учасниці дитячого фолкльорного колективу „Мариця” Смілянської дитячої музичної школи ч. 2. А воєнні реалії місцевих волонтерів продемонстрували працівники освіти Сміли.

У Смілі К. Павленко зустрілася з головою культурно-спортивного об’єднання інвалідів „Мамина весна”, організатором фестивалів творчости дітей-інвалідів „Я вірю” Олександром Іськовим. Колись Катерина була його учасницею.

Коментарі закриті.