18 серпня, 2022

СКУ створює „Армію дронів“

14 серпня Світовий конґрес Українців (СКУ) започаткував всесвітню ініціятиву „Даруй Україні армію дронів“ до Дня Незалежности.

До 31-ої річниці Незалежности України, СКУ в партнерстві з ґльобальною ініціятивою Президента України „UNITED24“, хоче допомогти Україні у створенні „Армії дронів“, вкрай необхідної на шостому місяці повномаштабної війни.

На зібрані кошти СКУ закупить моделі дронів, на які має запит Міністерство оборони України. Кожен дрон, придбаний на кошти певної громади чи організації, буде позначений відповідною відзнакою.

„Історія світу сьогодні твориться в Україні. Ворожа терористична Росія грабує, спалює і знищує Україну та українців, та ще й загрожує Европі ядерною катастрофою. Але український народ вже шість місяців показує всьому світові, що може зупинити тирана, – наголосив Президент СКУ Павло Ґрод. – І хоча ми, світові українці, не завжди можемо бути на передовій, сьогодні ми виступаємо однією об’єднаною потужною силою, щоб підтримати українських захисників“.

Щоб взяти участь, потрібно скласти пожертву для СКУ на сторінці UniteWithUkraine. Кампанія розпочалась 14 серпня та триватиме до 31 серпня.

СКУ закупить для „Армії дронів“ моделі UAVTEK Bug Quadcopter вартістю 8,750 дол., UAVTEK Fury Fixed Wing VTOL за 17,500 дол. та Stealth II Quadcopter VTOL за 80 тис. дол. Також фінансує навчання для пілотів, що коштує 2 тис. дол.

Контактна особа Ольга Доманська – [email protected]. Тел.:  380– 97-778-2818.

 

Коментарі закриті.