14 липня, 2022

Підписали меморандум про співпрацю

Команда „Razom for Ukraine“ та представники Українського католицького університету.

Український католицький університет та благодійний фонд „Разом для України“ 8 липня підписали меморандум про співпрацю і партнерство для взаємодії та спільної координації роботи задля підтримки й розвитку України.  „Razom for Ukraine“ – найбільший американсько-український фонд, заснований у 2013 році на підтримку демократичних процесів, реформ та вільної України. 

Підписання меморандуму відбулося за участи ректора УКУ о. Богдана Праха та віцепрезидентки організації „Razom for Ukraine“ Люби Шипович. Меморандум передбачає співпрацю у розвитку спільних ініціятив для забезпечення потребуючих верств населення, підтримки захисників і захисниць, у побудові сталих проєктів, а також для проведення навчань, зокрема для студентів УКУ по наданню серцево-легеневої реанімації. Також найближчим часом на території університету за сприяння фонду буде встановлено два дефібрилятори.  

Окрім того, співпраця передбачає взаємодію по психологічних консультаціях для внутрішньо переміщених осіб, координацію роботи щодо ветеранських ініціятив, реалізацію спільних культурно-освітніх ініціятив. 

Ректор УКУ о. Богдан Прах сказав: „Коли нас більше на спільному фронті, коли ми навчимося співпрацювати, допомагати один одному, шукати спільні цілі й разом будемо відповідати на виклики, тоді ми швидше дійдемо до спільної мети – перемоги України. У волонтерській співпраці УКУ має різних партнерів. І нам дуже приємно, підписати меморандум про співпрацю з благодійним фондом „Разом для України“. У певних питаннях команда фонду є більш професійною, має велику мережу партнерів, і разом ми можемо багато зробити“. 

 

Коментарі закриті.