16 грудня, 2022

Програмний комітет УОКЦ дякує

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – Програмний комітет УОКЦ, разом із Радою директорів, дякують усім, хто прийшов підтримати Центр на цьогорічному Різдвяному базарі. Захід пройшов з величезним успіхом і відчуття української солідарности та доброї волі виникло значною мірою завдяки чудовим людям, які добровільно приділили свій час підготовці та проведенню базару.

Кількість волонтерів надто велика, щоб перерахувати всіх, але ті, хто очолили основні аспекти базару, це Галя Малинович та Олег Ковальсь­кий (кухня), Язиката Джезва (кав’яр­ня), члени та друзі УОКЦ (домашня випічка), Даньо Гарасевич, Пласт Філядельфія, Школа українських танців „Волошки“ (встановлення та освітлення ялинки на подвір’ї перед будинком), Аня і Катя Ниршл, дитячий хор „Соловейки“, „Світличка“ та Ноа Цилич (сценічні виступи). Велика подяка спонзорам базару: Кредитівці „Самопоміч“, „VH Sign & Lighting Services“, „AAA Distributor“, „Firstrust Bank“ та „Joe Ahern Christmas Tree Farm“.

Бажаємо всім мирного, щасливого та здорового Різдва! Нехай товариськість, якою був наповнений наш Центр, живе і в новому році! Нехай наші брати і сестри в Україні, у цій тяжкій боротьбі за свободу, здобудуть довгоочікувану перемогу і живуть у мирі у 2023 році!

Коментарі закриті.