12 січня, 2023

Почали Всеукраїнський фестиваль Різдвяних піснеспівів

У Національному університеті „Ост­розька академія“ з 25 грудня до 19 січ­ня відбувається XVIIІ Всеук­раїн­ський онлайн-фестиваль Різ­двя­них піснеспівів із міжнародною участю.

Впродовж останніх трьох років Фестиваль Різдвяних піснеспівів на базі храму преподобного Федора Острозького відбувається онлайн. Але це не применшує ні значення, ні піднесености, ні масовости цього дійства. Цьогоріч фестиваль відбувається 18-ий раз. До участи організатори запрошують світські й духовні дитячі, шкільні, студентські; аматорські й професійні творчі колективи, хори й ансамблі, а також індивідуальних виконавців з усієї України (вікових обмежень немає), інших країн світу, які прагнуть долучитися до збереження й примноження Різдвяних традицій.

„Наразі вже є 52 учасники з восьми областей України. Фестиваль приймає заявки до 12 січня“, – повідомила член оргкомітету, художній керівник проєкту „Різдвяні піснеспіви“ Юлія Гефтер.

Заявку (текст) і відео (посилання на відео-файл на YouTube-канал) на участь у Фестивалі необхідно подати до 12 січня 2023 року включно одним листом на e-mail: christmass o[email protected] .

Коментарі закриті.