26 січня, 2023

Повідомлення про Літературно-науковий конкурс Фундації УВУ

Фундація Українського вільного університету (ФУВУ) повідомляє про завершення праці жюрі конкурсу за видання 2021 року та виплату премій, а також передання грамот.

На жаль, з різних причин, а головне не отримання електронних адрес лавреатів, а також через війну, не виплачені премії та не передано грамот таким особам: Владислав Сердюк з Києва, Евгенія Гладунова, Андрій Смирнов з Острога, Ярослав Поліщук з Польщі, Антон Каплінський з Чорт­кова, Володимир Тимчук, Олек­сандр Косенко з Кропивницького і Степан Процюк з Івано-Франківська. Якщо хтось знає цих осіб, просимо передати йому чи їй електронну адресу голови ФУВУ: [email protected].

Рівночасно Фундація проголошує Літературно-науковий конкурс за творчість у 2022 році. Премії конкурсу надаються з окремого Фонду, влаштованого 31 грудня 1997 року родинами Стефана і Емілії Воляників та Теодора і Софії Швабінських з Огайо, США. Від того часу Фундація щороку проводить конкурс і додає також власні фонди.

Просимо висилати свої твори, які вперше з’явилися друком у 2022 році (не перевидання) до ФУВУ на адресу: Ukrainian Free University Foundation, 136 Second Avenue, New York, NY 10003 до 30 червня 2023 року. Творчість може бути у формі повіс­тей, новель, поезії, наукових есеїв, публіцистики тощо. Рішення жюрі буде проголошене, а лавреати будуть повідомлені та нагороджені на громадському зібранні (якщо це буде можливим) до кінця 2023 року.

Якщо особа не подасть електронну адресу для контакту, подання буде анульоване.

За Фундацію УВУ
Аскольд Лозинський, голова
Стефан Слуцький, секретар

Коментарі закриті.