10 листопада, 2016

Зустрілися з пораненим воїном

Члени управи Українського-Американського клюбу під час зустрічі (зліва): Атанас Кобрин, Клара Шпічка, Ненсі Возна, Галя Ліснича, Ігор Петрук, Віктор Лісничий, Дарія Томашоска, Одарка Горбачевська, Катя Стецюк.

НОРТ-ПОРТ, Фльорида. – 19 жовтня на сходинах Українського-Американського клюбу українська громада познайомилася з пораненим воїном України Ігорем Петруком, який перебував у США на лікуванні. Голова клюбу Дарія Томашоска представила І. Петрука, який був тяжко поранений ґранатою та кулями в бою недалеко Углегорськa. Президент України Петро Порошенко нагородив його медалею за хоробрість в бою.

На лікування пораненого вислали до Німеччини, а в травні цього року через спонзорство організації „Revived Soldiers of Ukraine” його привезли на ортопедичну реабілітацію до Чикаґо. Перед поверненням до Києва він побував на Фльориді і мав нагоду зустрінутися з українською громадою. Присутні радо вітали його і дякували за його відданість державі. Громада зібрала гроші на дальші потреби українського воїна.

Коментарі закриті.