15 грудня, 2017

Діяльні випускниці Школи журналістики УКУ 

У Ню-Йорку та Чикаґо відбулися благодійні вечори на підтримку Українського Католицького Університету (УКУ). Завдяки щедрій підтримці жертводавців та спонзорів УКУ зібрав 530 тис. дол. Почесною гостею в Ню-Йорку була виконуюча обов’язки Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун. Вона розповіла про випускниць Школи журналістики УКУ, які сприяли проведенню медичної реформи, як плід інвестицій в УКУ.

Випускниця Школи журналістики УКУ 2016 року Маргарита Тулуб – редакторка рубрики „Суспільство“ у виданні „Лівий берег“ – пише про тих, хто потребує уваги від суспільства, про систему охорони здоров’я і як її можна покращити. Ще одна випускниця Ірина Андрейців – журналістка „Української правди“ – завжди допомагала висвітлювати правду про медичну реформу. Ці двоє дівчат є взірцем професійних журналістів.

Ще дві випускниці працюють в команді У. Супрун. Іванка Павлюк займається комунікацією з громадянами і кожного дня приймає десятки запитів від них. Колись, щоб звернутися до міністра охорони здоров’я з проблемою, люди чекали впродовж дня на візиту, а потім без результатів поверталися додому, адже фізично неможливо прийняти всіх охочих. Тепер можна розповісти про свою проблему в режимі онлайн, або телефоном.

Юля Ільченко займається соціяльними мережами У. Супрун. Вона публікує цікаву інформацію, як лікувати хвороби, як йдуть певні голосування по законопроєкти. Випускники УКУ й ті, які там тепер навчаються, змінять Україну.

З промовою до гостей у Чикаґо звернувся Адріян Сливоцький – американський економіст українського походження, один з найвизначніших фахівців сучасного управління, автор книжок з питань стратегічного управління, член дорадчої ради Львівської бізнес-школи УКУ. Він розповів про благочинність жертводавців для студентів УКУ, заохотив підтримати студентів університету.

Своїми свідченнями про навчання в Львівській бізнес-школі УКУ із гостями ділилися студенти маґістерської програми з інновацій та підприємництва.

Владика Борис Ґудзяк закликав присутніх і надалі плідно працювати для УКУ, адже можна побачити результати цієї праці.

 

Коментарі закриті.