6 січня, 2022

До „Свободи“ надійшли вітання

УККА:
УККА бажає Вам та всій українсь­кій громаді в США щасливого Нового Року! Нехай у цей святковий час Боже благословення зійде на всіх нас, а Новий Рік принесе здоров’я, щастя та здійснення всіх наших мрій і прагнень.
Христос Рождається!


Громадська організація „Украї­на-2050“:
З нагоди Нового року бажаємо всім усього найкращого, починаючи із міцного здоров’я, успіхів, щастя, процвітання, а найголовніше – Божого благословення!
Сподіваємося, що в Новому році Україна буде без російських військ та корупції і цілий світ – без COVID-19!

Щасливого Нового року!

Евген Чолій,
президент Громадської організації „Україна-2050“


Навчально-науковий інститут між­народних відносин та націо­наль­ної безпеки Острозької академії:
У Різдвяні та Новорічні свята наші оселі наповнюються по-особливому атмосферою добра, умиротворення, гармонії та спокою, які сповіщають про народження Спасителя світу. Це час, коли ми усвідомлюємо, що народження Божого Дитяти дарує нам віру, надію та любов, які приходять у наш дім.

Пандемія COVID-19, що охопила весь світ, змусила нас звикати до меж віртуальної реальности. Проте ми почали надавати значної ваги тим цінностям, які раніше були поза нашою увагою, – важливості підтримки безпосередніх контактів із дорогими для нас людьми.

В Україні триває гібридна війна. Але ми твердо віримо, що сяйво Різдвяної зірки осяє шлях до перемоги. Ми вдячні українцям із різних куточків Земної кулі за підтримку нашої єдности, яка робить нас сильнішими, згуртовує та зміцнює нас задля блага України.

У ці дні ми забуваємо про рутину буденности, аби зігрівати теплом серця наших рідних і близьких. Звістка про народження Ісуса Христа дарує нам впевненість у завтрашньому дні, наснагу для здійснення наших мрій та плянів.

Нехай новонароджений Христос обдаровує Вас своєю ласкою та милістю! Дякуємо Богу за рік, що минає, з вірою крокуємо далі. Зичимо Вам смачної куті, дзвінкої коляди, міцного здоров’я та всіляких життєвих гараздів!

Зі щирою повагою від колективу Інституту

Алла Атаманенко,
директорка


Конґрес українців Канади:
В цей час пандемії, коли ми не може­мо збиратися святкувати так, як нам би хотілось, ми пам’ятаємо що Різдво Христове – це час надії на краще майбутнє, благословення, любови.

Ми молимося за всіх, які померли внаслідок пандемії ковіду, та всіх, які страждають.

Ми згадуємо наших братів й сестер в Україні. Просимо Бога берегти хоробрих українських воїнів, які обороняють українську незалежність та державність від російської аґресії. З Божою допомогою, вони переможуть.

Бажаємо Вам доброї долі, достатку доволі, смачної куті та добра у житті. Хай Бог з Вами буде завжди і усюди!


Прикарпаття:
Хай рік, що наступає, буде для всіх щедрим на здоров’я, творчі звершення, сповнення найзаповітніших мрій і бажань! А новонароджений Син Божий з любов’ю благословляє Вас добром і ласкою! Веселого Нового року і щасливого Різдва!

З повагою
Аделя Григорук, Марія Порох


Польща:
Напередодні Нового року всіх щиро вітаю рідним словом, яке родилося в чужині. Простіть мені, якщо ранить Вас моя мова з Закерзоння. Знаю, що їй далеко до мови з княжого Львова, до полтавського співу, до волинського тонесенького звуку. Але повірте мені, що мене розуміють наше батьківське Надсяння і Лемків­щина, яким я сію любов до рідного вкраденого акцією „Вісла“ у 1947 році.

Думками влітаю в Україну і знаходжу, що там, на нашому Донбасі, знов і знов гинуть не лиш наші, але й ті з ворожої навали, які напали на наш край. Мрію, що загарбники зрозуміють молитов наших суть і геть підуть з нашої закривавленої, чужої їм землі, з нашої України. Може й вони теж люди, лишень запутані словом сатани, стають перед нашим кордоном, як непрошені ворони, не хочуть війни.

З повагою,
Василь Шляхтич


Кривий Ріг:
Добрих і погожих вам днів у ці нелегкі часи тотальних перемін на плянеті! Від нашої громадської організації „Криворізьке міське правозахисне товариство“ та її газети вітаю вас із Рідзвом Христовим, Новим роком та прийдешніми зимовими святами! Я дуже й дуже бажаю всім стати свідками перемоги України у цій триклятій і підлій російсько-українській війні!

Сергій Зінченко,
редактор газети „Промінь Просвіти Є“


Шкільна рада при УККА:
Сердечно вітаємо ієрархів Українських церков, наші шкільні, молодіжні і громадські організації та весь український народ на рідних землях і на поселеннях з Різдвом Христовим і Новим 2022 роком!

Завдання Шкільної ради – розбудова мережі шкіл українознавства США для навчання й виховання молодого покоління українців в українських традиціях та поширення знання української мови, літератури, культури, географії й історії з метою забезпечення зв’язку поколінь і передання духовних, культурних та інтелектуальних надбань українського народу.

Ваша фінансова підтримка проєктів Шкільної ради має важливе значення для нашої роботи та майбутнього наших дітей і громади!

З повагою,
д-р Володимир Боднар
голова Управи Шкільної ради


Миргород, Полтавська область:
Нехай Великий Бог пошле Вам радість у хату, міцне здоров’я й літ юрбу густу. І доленьку усміхнену й багату, і пісню українську золоту! Хай друзі й рідні вас не забувають, застільний келих срібляно дзвенить. Хай радісним ясним квітучим маєм до вас в оселю ластівка летить, несе на крильцях втіху світанкову і оптимізму сонячне тепло, чарівне й тепле українське слово і приспане завіями зело. Хай щедрий світ осипле вас житами! Хай вишитий рушник махне крилом! Добро і мир хай завжди будуть з нами! Із новорічним радісним Різдвом!

Анатолій Сазанський

Коментарі закриті.