12 травня, 2022

До нашої союзової родини

До ваших домівок вже надійшов Альманах Українського Народного Союзу на 2022 рік. Він‚ цей рік‚ виявився трагічним: хижа Московія напала на святу українську землю‚ сплюндрувала квітучі міста і села‚ убила десятки тисяч мирних людей і виявила при цьому жорстокість‚ у порівнянні з якою навіть найлютіші звірі виглядають добрішими.

Попри те‚ що тексти альманаху готувалися задовго до 24 лютого‚ ми відчували реальність російського вторгнення‚ бо ж недаремно Путін оприлюднив свою шовіністичну статтю „про історичну єдність росіян і українців“. Розвінчанню цієї маячні ми присвятили великий другий розділ нашого річника – „Україна – не Росія“‚ подавши в ньому непохитні арґументи проти путінських спроб позбавити нашу свободолюбну націю заслуженого місця в історії.

Дуже важливі й інші теми Альманаху-2022 – наприклад‚ публікації до 90-річчя Голодомору-геноциду 1932-1933 років Україні‚ до 80-річчя леґендарної Української Повстанської Армії‚ хвилюючі тексти розділу „Живи‚ Україно‚ живи у віках!“ та інші‚ однак‚ ми старалися звернути вашу особливу увагу саме на розділ про фундаментальну інакшість українців і московитів‚ інакшість і несумісність – історичну і метафізичну.

Це ті знання‚ котрі ще не до всіх дійшли в незалежній Українській державі і котрі повоєнна Україна має глибоко засвоїти‚ щоб назавжди подолати московитське зло і неправду.

Тому ми дуже заохочували вас‚ дорогі наші читачі‚ якомога більше примірників передати нашим братам і сестрам в Україні.

Також просимо не затримувати оплату за альманах‚ воне не є висока‚ а для нас важлива‚ бо дає змогу замовляти матеріяли у найкращих українських авторів.

Коментарі закриті.