5 лютого, 2021

Дні кар’єри ЕС 2020

Учасники панельної дискусії.

У Національному університеті „Острозька академія“ 4 листопада, в рамках Днів кар’єри ЕС 2020, відбулася панельна дискусія на тему: „Про­фесійний розвиток та европейська інтеґрація“, яка є частиною проєкту Представництва ЕС „Інфор­маційна підтримка мереж ЕС в Україні“.

Партнерами події стали громадські організації „Відкрите суспільство“ та „Молодіжна альтернатива“, реґіональним партнером і співзасновником є Острозька академія.
День кар’єри ЕС — це публічний захід, де представники мереж ЕС, бізнесу, влади, освіти та інші учасники обговорюють провадження стандартів і практик ЕС в Україні. Дні кар’єри ЕС проводяться в 15 містах України вже чотири роки. Цьогоріч Дні кар’єри вперше проведено онлайн. В Острозь­кій академії захід відбувався вчетверте.

Проректорка з навчально-виховної роботи Руслана Каламаж розповіла, що Острозька академія однією з перших приєдналася до Болонського освітнього процесу, в університеті впроваджена єдина трансферна система, яка дає змогу зараховувати кредити, які студенти здобувають в европейських університетах і навпаки. Острозька академія є членом Евро­пей­ської асоціяції університетів та активно бере участь у ґрантових програмах.

Менеджер проєкту „Інформаційна підтримка мереж ЕС в Україні“ Денис Черніков зробив огляд европейських підходів, стосовно впливу европейської інтеґрації на професійний розвиток.

Промовляли радниця з питань преси та інформації Представництва ЕС в Україні Вікторія Давидова, заступниця міського голови Острога, випускниця академії Оксана Сит­ницька, віце-президент Рівненської торгово-промислової палати Микола Ярощук та інші. Модераторкою зустрічі була координаторка інформаційного центру ЕС при академії Оксана Балашова.

Коментарі закриті.