22 грудня, 2022

Газета „Свобода“ єднає людей

Від громадської організації „Усміш­ка дитини“ щиро вітаємо редакцію нашої улюбленої газети „Свобода“ та читачів з Різдвом Христовим і Новим Роком!

Молимося, щоб новонароджене Боже Дитятко принесло мир в Україну.

Дякуємо працівникам тижневика за благородну і жертовну працю, яка наближає перемогу України! З першого дня повномаштабного вторгнення, ваша чудова газета згуртувала українську діяспору для важливої допомоги Україні. Ми побачили, як Президент України і військові почали отримувати велику підтримку США та інших держав світу. У „Свобо­ді“ постійно друкувалася хроніка цих жахливих, але одночасно і героїчних для українців днів боротьби за незалежність і свободу, за збереження нації та Батьківщини.

Було дуже зворушливо читати, як люди в Америці виходили на протести з українськими та американськими прапорами, з вимогами припинити російську аґресію і кровопролиття на українській землі. До української діяспори долучалися і корінні американці, які хотіли бути солідарними з Україною у найважчі дні.

У „Свободі“ ми постійно читали, як у церквах в Америці і світі люди молилися за мир в Україні. А згодом тисячі людей із США, благодійні та урядові організації подали руку допомоги для України. Щира подяка усім вам від кожного українця!

Війна зламала звичний спосіб життя багатьох українців. Окупація, постійні обстріли, знищене житло, зламані долі, страх, тривога, відчай стали важким випробуванням для людей. Та водночас є чимало прикладів надхненної підтримки, мужности, милосердя і стійкости українців.

Правдиве, мудре, щире слово газети „Свобода“ також є культурною зброєю та захистом проти жорстокості, знущань і ворожих нападів окупантів. Це живе слово має велику, чудодійну силу. Ваша газета єднає людей від найстаршого до наймолодшого, кличе до миру і перемоги, до справедливости і захисту гідности кожного українця.

Бережани, Тернопільська область

Коментарі закриті.