3 листопада, 2017

Виставка сприяє розвиткові села

На виставці „АґроЕкспо“ у Кропивницькому.

КРОПИВНИЦЬКИЙ. – 21-24 вересня велика виставка „АґроЕкспо“ уже п’ятий рік проведена на північній околиці міста. Вона здобула чималу популярність та статус міжнародної.

Розповідає один з ініціяторів виставки „АґроЕкспо“, голова наглядових рад „Гідросила-груп“ та „Ельворті-груп“ Павло Штутман: „Асоціяція підприємств-виробників техніки та обладнання „Украґромаш“ ініціювала організацію доступної демократичної виставки. Те, що потреба у ній є, свідчить постійне збільшення її площі – вона зросла утричі й цього року досягла 100 тис. кв. метрів. Компаній, які взяли участь у виставці, тільки порівняно з минулим роком стало більше майже на сотню. Село потребує техніки. Наш завод „Ельворті“ (колишній „Червона зірка“) мав проблеми зі збільшенням виробництва – не встигав за попитом“.

Експозиція компанії „Ельворті-груп“.

Експозиція компанії „Ельворті-груп“.

Це підтвердили й інші учасники виставки: „Фаворит“ з села Підгайці Кіровоградського району, „Лозівські машини“ з Харківщини, „Оріхівсільмаш“ із Запорізької области, представники Херсонського машинобудівного заводу, товариство „Сучасні технології“, яке виготовляє стаціонарні обприскувачі.

П. Штутман вважає, що одна з головних перешкод на шляху до чужоземного споживача – нинішня війна.

Відвідувачів виставки цього року було понад 25 тис. Усі, хто причетний до аґрарної галузі, не могли не помітити її розвитку, що триває, а, отже, й відчути свої можливості впливати на тих, хто приймає рішення.

Коментарі закриті.