5 січня, 2023

Акція пам’яті під Білим домом

Представники української громади під час акції. (Фото: USUA)

ВАШІНҐТОН. – Представники української громади в США та активісти, які підтримують Україну в боротьбі за виживання, 22 грудня 2022 року влаштували акцію пам’яті під Білим домом, приурочену 300-му дню з моменту повномаштабного вторгнення Росії в Україну. Про це розповіла президентка „US Ukrainian Activists (USUA)“ Надія Шапоринська, яка долучилася до організації заходу.

Учасники акції закликали адміністрацію США оголосити Росію терористичною державою, аби покласти край будь-яким фінансовим надходженням в Росію і припинити спонзорувати терор та злочини проти українців.

Необхідно закрити російські телевізійні та радіоканали, щоби не поширювати кремлівську пропаґанду в США, Европі та в будь-якій іншій країні світу.

Акція пройшла в пам’ять про загиблих у неспровокованій та жорстокій війні Росії проти України, а також на знак солідарности з мільйонами українців, які страждають від російських обстрілів у період морозної зими. Учасники вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто полишив своє життя на захист України, а також провели молитву в солідарність з мільйонами людей, які страждають від варварських обстрілів росіян.

 

Коментарі закриті.