19 жовтня, 2018

Українці провели фестиваль

АТЕНИ. – Українські громадські об’єднання Греції взяли участь у фестивалі „Cossak-Art“ в Атенах, привяченому святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню захисника України.

14 жовтня з ініціятиви Клюбу українок у Греції з підтримкoю Посольства України в Грецькій Республіці у передмісті Атен, у парку ім. Дімітріоса Зомопулоса муніципалітету Кіфісіа, відбувся фестиваль „Cossak-Art“ з  участі усіх українських громадських об’єднань Греції та організації „Melissa Network“. 

Учасниками концертної програми були артисти з України – тріо „Сад пісень“ у складі майстрів вокалу Харківського музичного училища ім. Бориса Лятошинськогота відомої української бандуристки, співачки, композитора  Мар’яни Круть.

Гостей також порадував танцювальний колектив „Бойовий гопак“ з Варшави, який показав техніку бойового гопака. З традиційними грецькими танцями виступили творчі колективи Кіфісіа та Критського товариства району Врілісіа.

В урочистій церемонії відкриття взяли участь представники Муніципальної ради мерії Кіфісіата та Посольства України в Грецькій Республіці, які виступили з промовами та привітали присутніх зі святом.

 

Коментарі закриті.