13 квітня, 2018

Турнір футболу виявив переможців

ВИПАНІ‚ Ню-Джерзі. – 17 березня в спортовій залі Українського Американського Культурного Центру Ню-Джерзі відбувся турнір з футболу‚ в якому змагалися вісім українських дружин з Ню-Джерзі, Конектикату, Ню-Йорку і Огайо. Майже в усіх дружинах грали новоприбулі змагуни з „четвертої хвилі“ переселенців з України. 

Господарі турніру – „Чорноморська Січ“ і „Леви“ з Стемфорду – виступили до звітового турніру двома дружинами. Як звичайно у закритих залях звітовий турнір мав скорочений час і склад. Вправно діяли два американські судді, які відзначили високий рівень приготування футболістів і їх спортову поведінку. 

Глядачі, любителі цього виду спорту‚ раділи‚ що нові українські спортовці продовжують успіхи українських футболістів „третьої хвилі“‚ які здобули чемпіонати Канади і США та мали зустрічі з професійними клюбами на міжнародному рівні. 

Після фінальних змагань відбулося вручення трофеїв і товариське прийняття‚ в часі якого переможці і переможені розважалися й співали українські пісні. Турнір вправно провели Ярослав Твардовський і Гриць Сергіїв.

 

Висліди півфінальних змагань:

Клівленд „Нова“-Стемфорд „Леви 1“ – 5:3 

Бруклін СК – Стемфорд „Леви 2“ – 3:1

Змагання за третє місце 

Стемфорд „Леви 1“-Стемфорд „Леви 2“ – 3:2

Фінал 

Клівленд „Нова“ СК- Бруклін СК – 5:3

Коментарі закриті.