29 серпня, 2019

Сестрицтво приготувало святковий обід

Архиєпископ Даниїл Зелінський з членкинями Сестрицтва Покрова Божої Матері на святковому обіді. (Фото: Левко Хмельковський)

САВТ БАВНД-БРУК‚ Ню-Джерзі. – 25 серпня в Українській Православній Церкві США відзначили 28-му річницю відновлення незалежности України. Архиєпископ Даниїл Зелінський у співслуженні священиків і студентів  семінарії св. Софії відслужив Архиєрейську Літургію в Українській православній церкві св. Андрія Первозваного і виголосив святкову проповідь. Владика прочитав вірш про Україну‚ який написла вихованка інтернату у Знам’янці Кіровоградської области. Консисторія видала вірші дівчинки окремою книжкою. Частиною Літургії стала поминальна служба в пам’ять воїна 35-ої бриґади Морської піхоти Збройних Сил України Віталія Собка з міста Ланівці Тернопільської области, який загинув на війні Росії проти України 25 серпня, та усіх полеглих на цій війні воїнів України.

Сестрицтво Покрова Божої Матері (голова паніматка Леся Сівко) приготувало у своїй садибі святковий обід, на якому з концертом українських пісень виступила Наталя Вайберґер, спів якої можна почути в ресторані Crystal Palace у Маналапані, Ню-Джерзі. На сцені співали також студенти семінарії св. Софії.

Коментарі закриті.