29 березня, 2019

Радіопрограма „Відвертість“ йде до слухачів

4 травня 2018 року у „Свободі“ було подане повідомлення редактора тижневика‚ ведучого християнської щотижневої радіопрограми „Відвертість“ Левка Хмельковського‚ що згідно з рішенням Національної суспільної телерадіокомпанії України з 1 січня 2018 року радіопрограма „Відвертість“ перестала виходити у етер. Це викликало жаль і скарги слухачів‚ особливо на Донбасі. 

Радіопрограма „Відвертість“ понад 20 років користувалася увагою слухачів, що засвідчували численні листи. Програма не була конфесійною і мала завдання роз’яснення Біблії, тлумачення її історичних коренів, навернення слухачів до благочестивого, порядного життя. Згідно з угодою між телерадіокомпанією „ТЕРРА-ТВ“ та компаніями „Світле радіо“, „Донбас UA“, радіо „Пульс“, „Голос Донбасу“ радіопрограма „Відвертість“ транслєються для слухачів Донецької і Луганської, а також Чернігівської, Сумської, Харківської, Черкаської, Київської, Львівської, Миколаївської, Житомирської та ряду інших областей. Програма виходить щонеділі (на „Світлому радіо“)‚ на інших каналах – у середу і п’ятницю. 

Наші бесіди можна слухати в Росії. На територію Росії програми йдуть на дециметрових хвилях. Середньохвильовий передавач у діяпазоні середніх хвиль (позначка АМ на нових приймачах, або СВ на старих приймачах) на частоті 1431 кілоґерц. Мовлення доступне на европейській частині Росії. Також ці бесіди транслюють радіостанції військово-цивільних адміністрацій Донбасу і ці дві донбаські радіостанції досягають Росії.

Віктор Підлісний – генеральний директор телерадіокомпанії „ТЕРРА-ТВ”‚
Київ

Коментарі закриті.