26 жовтня, 2018

Президент СКУ відвідав Єгипет

Президент СКУ Eвген Чолій під час зустрічі з українською громадою Александрії біля пам’ятної дошки Лесі Українки в Александрійській бібліотеці. (Фото: СКУ)

Президент СКУ Українців Евген Чолій здійснив візиту до Єгипту з метою налагодження зв’язків із місцевими українськими громадами та обговорення важливих українських питань з єгипетськими високопосадовцями.

15 жовтня Президент СКУ відвідав Каїр, де зустрівся з членами Парляментської групи дружби „Єгипет-Україна“. Під час зустрічі Е. Чолій обговорив ситуацію на Донбасі та в Криму, проґрес реформ в Україні, а також зміцнення політичних, торговельних та економічних відносин Єгипту та України. Того ж дня Е. Чолій взяв участь в зустрічі з українцями Єгипту, що відбулася у Посольстві України в Єгипті. Після його виступу провідник активної групи українців Лілія Дідук зробила презентацію прозірок про життя українців у Єгипті.

16 жовтня Президент СКУ побував у Александрії, де разом з місцевими українцями відвідав Александрійську бібліотеку та поклав вінок до пам’ятної дошки на честь Лесі Українки. Під час візити він зустрівся з Послом України в Єгипті Генадієм Латієм, котрий супроводжував його під час зустрічей.

 

Коментарі закриті.