13 лютого, 2020

Максим зможе сам ходити

Максим Атаманюк

П’ятирічний Максим Атаманюк з Івано-Франківщини 16 березня матиме операцію „Selective Dorsal Rhizotomy Surgery” в лікарні „Children’s Hospital St. Louis, Missouri”. Дитина народилася з вадою серця та ушкодженням хребта. Хлопчик гарно розвивався, але донедавна не міг ходити. На сьогодні після інтенсивної терапії в Україні, Максим ходить з допомогою спеціяльних милиць. Далі йому може допомогти тільки ця операція, котру не роблять в Україні та Европі. Лікар-спеціяліст у США вважає‚ що Максим є ідеальним кандидатом і передбачає‚ що він зможе сам ходити.

Вартість лікування в лікарні скла­дає 56 тис. дол. Родина з допо­могою парафії і сестрицтва при Українській католицької церкві св. Йосафата в Трентоні‚ Ню-Джерзі‚ та Злученого Українського Аме­рикан­ського Допо­могового Комітету (ЗУАДК) зібрали всі кошти.

Тепер ЗУАДК звертається до щед­рих жертводавців з проханням допомогти цій родині з додатковим медичним лікуванням, терапією, ліками, приладами, побутом і харчу­ванням в Америці, квитками на літак. ЗУАДК повністю передасть зібрані гроші батькам для лікування Максима. Збірка буде позвітована в газеті.

Пожертви можна вислати чеком на: UUARC 1206 Cottman Ave., Philadelphia, PA  19111, при цьому вписати „Максим“ або через нашу електронну сторінку www.uuarc.org.

 

ЗУАДК
Філядельфія

Коментарі закриті.