26 березня, 2020

Купили для сиріт комп’ютери

На сході України триває війна. Постійно гинуть люди. Страждають старі і молоді‚ хворі і здорові. Най­більш беззахисними в цих складних умовах є діти. І саме про це піде мова.

Вже котрий рік підряд добровольці Організації Оборони Чотирьох Свобід України (ООЧСУ) активно допомагають та підтримують старих, недужих, хворих, голодних, а особливо сиріт, чиї батьки загинули на війні. Цього року, як і минулого, ми вирішили допомогти дітям-сиротам і при­дбати для них комп’ютерне обладнання.

Ми звернулись до військових реєстрів, на основі яких було обрано 13 дітей, які отримали портативні комп’ютери. Ми отримували додаткову знижку в придбанні комп‘ю­терної техніки, як тільки озвучували нашу мету. Багато людей радо приєднувалися до нашої спільної справи.

Одна дитина отримала планшет‚ а найменші отримали три леґоконструктори. Все відбувалося з участю командирів бриґад, де служили наші герої. Емоції дітей зворушили присутніх.

Минулого року члени та прихильники ООЧСУ приділили багато часу на підготування вертепу і успішно провели його. Члени 2, 41 та 42-го відділів ООЧСУ колядували в трьох штатах східнього узбережжя Аме­рики з метою зібрати фонди і закупити нову партію комп’ютерів. Збір фондів продовжується‚ щоб принести радість якнайбільшій кількості дітей. Всі результати нашої роботи будуть також виставлені на наших електронних ресурсах.

Ми щиро вдячні за допомогу та співпрацю голові ООЧСУ д-рові Олек­сандрові Стрільчукові, голові 2-го відділу Степанові Качуракові, голові 41-го відділу Остапові Глин­ському та голові 42-го відділу Галині Фенченко.

Богдан Гаврилюк‚
Наталя Мавдрик‚
Ню-Йорк

Коментарі закриті.