14 грудня, 2018

Конґрес Українців Канади оголошує зміни в провідництві

МОНРЕАЛЬ. – 7-9 грудня в Монреалі проходили засідання Ради Директорів Конґресу Українців Канади (КУК) та річні загальні збори конґресу.

8 грудня, Павло Ґрод, який нещодавно був обраним президентом Світового Конґресу Українців на ХІ Світовому Конґресі Українців, в Києві оголосив про свою відставку з посади президента Конґресу Українців Канади.

Олександра Хичій була обрана одноголосно та прийняла присягу президента Конґресу Українців Канади. Андреа Копилець стала першим заступником президента, а Олександр Ільченко приєднався до Екзекутивного Комітету КУК як другий заступник президента.

,,Павло служив нашій громаді з честю та відданістю багато років, в тому числі як президент українців Канади останні 10 років,” заявила О. Хичій. ,,Від імени Ради Директорів ми дякуємо Павлові за його службу та бажаємо йому всіх успіхів в його новій ролі президента СКУ. Він лишає нашу організацію сильнішою, ніж він її знайшов, і ми очікуємо подальшої тісної співпраці зі СКУ.”

Президент О. Хичій оголосила, що П. Ґрод стане головою Кампанії з залучення коштів КУК.

„Для мене була глибока особиста честь служити як президент Конґресу Українців Канади та бути запрошеним очолювати Кампанію з залучення коштів. Всі здобутки конґресу за останні 10 років – не мої здобутки. Це результат відданої праці та енерґії наших волонтерів, щедрости наших жертводавців та здібностей нашої провідницької команди та штабу,” заявив П. Ґрод. ,,Президент Хичій та Заступники Президента Копилець та Ільченко мають довгий та успішний досвід роботи як громадські та професійні провідники, і я впевнений що вони, разом з нашою достойною Радою Директорів, продовжать вміло провадити конґресом.”

Коментарі закриті.