23 листопада, 2018

Економічний круглий стіл у Швайцарії проаналізував реформи українського уряду

Економічний круглий стіл у Швайцарії. (Фото: СКУ)

ТОРОНТО. – 25 жовтня економічний круглий стіл з питань трансформування, торгівлі та інвестицій проаналізував реформи українського уряду протягом останніх чотирьох років, висвітлив торгівельні та інвестиційні успіхи і можливості, які Україна пропонує швайцарським інвесторам, та обговорив виклики, які постають перед Україною на її шляху економічного розвитку та трансформування.

Круглий стіл відбувся завдяки спільним зусиллям Українського товариства у Швайцарії, Комітету Світового Конґресу Українців (СКУ) з підтримки економічного розвитку України і Спільної комерційної палати Швайцарії та був проведений провідною швайцарською юридичною компанією „Froriep Legal“. Цей захід об’єднав 50 вибраних представників високого рівня з ряду сфер, включаючи інвестиції, фінанси, енерґетику, юридичний сектор та уряд.

Захід розпочався з представлення вітального листа від Посла Швайцарії в Україні Ґійома Шерера та виступу Посла України в Швайцарії Артема Рибченка, які відзначили міцні економічні зв’язки між Україною та Швайцарією та висловили оптимізм щодо їхнього подальшого розвитку.

У круглому столі, модерованому президентом Українського товариства у Швайцарії та Почесним консулом України Андреєм Лужницьким, взяли участь президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер,  партнер-засновник та генеральний директор „Horizon Capital“ Олена Кошарна‚ заступник начальника управління Національної інвестиційної ради Костянтин Чижик,  президент компанії „RCLIN Medical Group“ Олег Прус  та член Ради директорів Европейського банку реконструкції та розвитку Артем Шевалєв.

„Розвиток України протягом останніх років, незважаючи на складну ситуацію, був чудовим, а також справжнім досягненням є Угода про асоціяцію між Україною та ЕС, яка не лише заохочує український бізнес до руху на ринок ЕС, а й стимулює розвиток бізнесу з високою додатковою вартістю в Україні”‚ – зазначила О. Кошарна. 

Подібні круглі столи плянують провести в інших европейських центрах.

 

Коментарі закриті.