18 січня, 2019

Відзначили 25-річчя партнерства з Національною ґвардією Каліфорнії

Під час зустрічі у Посольстві України в США.

ВАШІНҐТОН. – У Посольстві України в США 12 грудня 2018 року відбулося відзначення Дня Збройних Сил України та 25-ої річниці партнерства оборонних та безпекових сил України з Національною ґвардією Каліфорнії. 

Особлива подія зібрала почесних гостей з України та США. Серед запрошених були Командувач Військово-морських сил України Ігор Воронченко, заступник Командувача Національною ґвардією США Деніел Гокансон, Командувач Національної ґвардії Каліфорнії генерал Девід Болдвін, заступниця помічника Міністра оборони США Лора Купер, представники Конґресу США, американські ветерани українського походження та активісти українсько-американських організацій.

Посол України в США Валерій Чалий та генерал Д. Болдвін підписали спільну проклямацію до 25-ої річниці партнерства сил сектору оборони і безпеки України з Національною ґвардією Каліфорнії.

Посол В. Чалий та адмірал І. Воронченко вручили цінні подарунки американським представникам та передали почесну грамоту американцеві Чейзові Елдреджові, який допоміг українському пораненому військовому під час маратону Морської піхоти США. Грамоту Ч. Елдреджові передасть директор маратону Стюарт Тейлор, який також був присутній на заході.

 

Коментарі закриті.