3 травня, 2019

Виборці зустрілися з Порошенком

Виборці під час зустрічі з Петром Порошенком. (Фото: Георгій Лук’янчук)

КИЇВ. – На Банковій вулиці 22 квітня відбулася акція подяки Президентові України Петрові Порошенкові, чия президентська каденція добігає кінця. П. Порошенко вийшов поспілкуватися з прихильниками, які прийшли подякувати йому за п’ять років роботи на посаді глави держави. Він подякував їм за підтримку та нагадав, що залишається в політиці, і його цілі – перемога на парляментських виборах і повернення на Банкову після наступних президентських виборів. ​​

А у соціяльних мережах піднялась хвиля висновків і оцінки підсумків президентської каденції П. Порошенка. Його прихильники та однодумці дякували за приклади гідности, мудрости й сили‚ за справи, які він встиг зробити для України у виборі шляху до Европейського Союзу і НАТО, у зміцненні обороноздатности, в успіхах української дипломатії, зміцненні позицій української духовности, культури і державної мови. Були помилки – комунікаційні, кадрові, але варто звітувати про ключове – збудували незалежну, сильну, демократичну, европейську країну, де є свобода слова й вільні вибори. 

„Історія гідно оцінить минулих п‘ять років. Порошенко увійшов в історію України великими звершеннями“, – зазначив голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович. 

Коментарі закриті.