30 січня, 2020

Конкурс збагатив учнів

Для освітянської спільноти чудовою новиною стала звістка про проведення Інститутом досліджень української діяспори ім. професора Любомира Винара Національного університету „Острозька академія“ Всеукраїнського конкурсу творчих робіт англійською мовою „Видатні постаті закордонного українства“.

Змагання на високому рівні організували та провели директор Інституту проф. Алла Ата­маненко та його наукові співробітники д-р Ірина Рибачок та Назар Мартинюк. На розгляд жюрі було представлено 202 конкурсних роботи з 13 областей України та Києва, з яких 32 здобули перемогу.

Мені радісно, що вихованці рідної для мене Полонської школи є у числі переможців конкурсу. Наша шкільна родина завжди намагається долучитись до цікавих молодіжних проєктів, які здійснює Інститут досліджень української діяспори. Гарні враження залишили проєкт „Нашого цвіту – по всьому світу“, конкурс „Закордонне українство: вчора, сьогодні, завтра“ 2018 і 2019 років, участь у Всеукраїнських молодіжних наукових симпозіюмах, де постійно порушуються актуальні питання, що стосуються української діяспори, змістовні виступи працівників Інсти­туту, які завжди радо відгукуються та приїжджають, аби зустрітись із молоддю.

Від імени нашої шкільної родини щиру подяку висловлюємо редакції газети „Свобода“‚ цікавої та доступної до прочитання, яка допомагає дізнатись більше про увесь український цвіт, розкиданий по світу.

Тетяна Приймак,
вчитель-методист‚ Полонне,
Хмельницька область

Коментарі закриті.