21 квітня, 2017

Вислали контейнер з допомогою

Добровольці, які спакували контейнер з допомогою для України.

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – 24 березня Злучений Український Американський Допомоговий Комітет (ЗУАДК) відправив в Україну перший у цьому році гуманітарний контейнер.

Основний вміст контейнера включає терапевтичне обладнання вартістю понад 100 тис. дол.‚ яке було придбане завдяки щедрому спадкові Григорія Малиновського. Цей інвентар буде розподілено у Харкові, Дніпрі та Полтаві у пам’ять цього мецената. Багато українських воїнів та цивільних людей потерпають від тяжких травм і це обладнання прискорить їхнє одужання.

Також в інвентар цього контейнера входять два польові електричні велосипеди (для війська), два чотиримісні візки з дашком (для Тульчинського та Хмельницького реґіональних спеціялізованих інтернатів для дітей з особливими вадами від народження до семилітнього віку); 40 пачок з медичним спорядженням, інваліднi крісла, милицi, ходунки, переносні туалети, дитячі памперси, одяг, взуття, білизна‚ шкільне приладдя і речі персональної гігієни (для дітей в Авдіївці).

ЗУАДК висловлює подяку добровольцям та жертводавцям за допомогу у відправленні такої необхідної допомоги у контейнері. Маємо надію на подальший щирий відгук від громади, адже, на жаль, є ще багато потребуючих в Україні, які живуть у тяжких умовах і чекають на нашу підтримку.

 

Коментарі закриті.