15 червня, 2016

Інвестори готові до співпраці 

Інвестиційний потенціял Бережан представляє начальник відділу економічного розвитку районної адміністрації Володимир Урдейчук. Біля нього перекладачка – голова Польського культурно-освітнього товариства ім. Блаженної Марцеліни Даровської Галина Шатрук. (Фото: Тетяна Будар)

ТЕРНОПІЛЬ. – Міжнародний інвестиційний форум „Тернопільщина Invest-2016” відбувся 19-20 травня на базі Торговельно-розважального центру „Подоляни“ та Збаразького замку. У форумі взяли участь представники 20 країн світу, близько 700 учасників, з них понад 100 закордонних підприємців.

Тернопільщина  – єдина область, де розроблено й прийнято першу реґіональну Стратегію розвитку малого й середнього підприємництва на 2016-2020 роки. Про це повідомив під час форуму президент Фонду „Східна Европа“ Віктор Лях.

Було представлено вагомий потенціял області, відбулися презентації 30 інвестиційних проєктів у різних галузях. Була підписана угода про співробітництво Тернопільської області з Тауразьким повітом Литовської Республіки, а також угода про міжреґіональне співробітництво Тернопілля з Черкащиною.

20 травня гості форуму  ознайомилися з архітектурними пам’ятками Тернопілля, успішними промисловими та аґропромисловими підприємствами області. У Бережанах побувала делеґація підприємців з Польщі. Разом ними завітав президент Американської торгової палати в Україні Андрій Гундер. Польські підприємці висловили зацікавленість до наявних незадіяних у виробництві об’єктів нерухомости та земельних ділянок на території району.

Коментарі закриті.