12 травня, 2016

Щиро дякуємо за підтримку Фундації!

Від часу появи попередньої сторінки Фундації ім. Івана Багряного прислали пожертви на різні потреби в Україні такі особи: 1,070 дол. – о. Олексій і паніматка Ніна Лімончинки для видавництва „Бористен“ на купівлю пачок харчів для воїнів, що воюють проти російських терористів на сході України‚ 1,000 дол. – Василь Стан в пам’ять Ірини Мелешевич – працівниці Національного університету ім. Тараса Шевченка в Києві (по 300 дол. газетам „Літературна Україна“ і „Промінь Просвіти“ в Кривому Розі і Києво-Могилянській Академії та 100 дол. на потреби Фундації)‚ 100 дол. – Лідія Шаєнко для лікування вояків в Дніпропетровську‚ 20 дол. – Алла Кган на видання брошури Галини Могильницької „Учителі брехні під маскою „захисників православ’я“.

За прислані пожертви Фундації для журналу „Березіль“ в Харкові головний редактор Володимир Науменко висловлює особливу подяку в чч. 1-3 журналу Аскольдові Лозинському, Галині Свічковській, Святославові Караванському, Петрові Китастому, Федорові Гайовому, Марії Фізер та управі Фундації ім. І. Багряного (усі з США)‚ Раїсі Харитоновій з України.

Управа Фундації щиро дякує усім жертводавцям й прохає й далі підтримувати Фундацію своїми пожертвами, щоб вона могла допомагати видавництвам та пресі України, Лізі Українських Меценатів, яка щорічно влаштовує конкурси української мови, щоб вся людність України заговорила своєю мовою, а не говорила мовою окупанта, що забороняв українську мову протягом 350 років‚ на потреби раненим воякам, що боронять Україну‚ та їхнім родинам, сиротам та на інші потреби України та діяспори.

Коментарі закриті.