24 лютого, 2017

Хроніка допомоги фронту

Нова книжка Степан Гериліва.

Степан Герилів. „Наші атланти: незмірна чаша милосердя“. Мелітопіль. Видавничий будинок міської друкарні. 2016. 276 стор. 

Редактор газети „Університетське слово“ Бердянського державного педагогічного університету Степан Герилів видав вже другу книжку про бердянських доброчинців‚ які несуть допомогу воякам на сході України. Це – щоденник‚ у якому від березня до грудня 2015 року занотовані усі події діяльности доборовольців. І не тільки.

Окремі розділи містять численні кольорові ілюстрації з цієї теми‚ поезії С. Гериліва‚ а також статті ректора університету проф. Ігоря Богданова‚ заступниці міського голови Бердянська Юлії Дойнової‚ однієї з засновниць руху „Наші атланти“‚ професора університету Софії Філоненко‚ матері воїна‚ доцента Анетти Омельченко‚ добровольчині Наталі Іванченко.

Книжку завершують інтерв’ю студентки Аліни Голованової з депутатом міської ради Сергієм Шараєм‚ який добровільно пішов на фронт‚ воював на Донбасі‚ а від квітня 2016 року бере активну участь у діяльності „Наших атлантів“‚ а також інтерв’ю Лесі Сухомлин і С. Гериліва з добровольцем-підприємцем Павлом Порохнею.

Минуть часи‚ закінчиться і відійде в історію війна‚ а хроніка всенародної допомоги фронту‚ частиною якої є книжа С. Гериліва‚ залишиться свідченням загальної участи суспільства у боротьбі за незалежність України.

Книжку можна придбати за 15 дол. в аґенції „Роксолана“. Адреса: Roxolana, 2200 Route 10, Suite 109‚ Parsippany NJ 07054‚ електронна адреса: [email protected]

Коментарі закриті.