5 серпня, 2016

Фундація вислала книги до бібліотек 

До Фундації ім. Івана Багряного надійшли вміщені нижче листи-подяки з бібліотек України за надіслані їм книги. Обидві бібліотеки бажають і далі бути в контакті з фундацією для подальшої співпраці з нею.

Державна науково-педагогічна бібліотека України ім. Василя Сухомлинського щиро вдячна Фундації ім. Івана Багряного та Сергієві Козакові за подаровані до фонду бібліотеки два примірники книги „Українські вісті“ в Европі й Америці в роках 1945-2000“ у двох томах.

Це унікальне видання стане у нагоді науковцям нашої книгозбірні, які вивчають історію української діяспори, зокрема історію розвитку освіти за кордоном, й буде цінними поповненням фонду головного приміщення та філії у Київському міському будинку вчителя.

Полтавська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Івана Котляревського щиро дякує Фундації ім. І. Багряного за передані в подарунок книги „Полтавщина літературна“, „Українські вісті“ в Европі й Америці“‚ „Шукав у слові Україну. Спогади Тодося Осьмачки“, „Україна-XX: Національна ідея і чин“, „Героям слава!“, „Українська планета Ді-Пі“, „Шевченко на барикадах свободи“, „Українська діяспора: літературний контекст“, „24 серпня 1991 року“, „На порозі прийдешнього – до 110 річчя Івана Багряного“, „Непроминальне в часоплині“, „Перебіг літ і подій“, „Його голос чути досі (розмова з Анатолієм Дімаровим“ та „В ім’я України“.

Коментарі закриті.