13 жовтня, 2016

У Філядельфії провели зустріч з дорадником Гиларі Клинтон

Учасники круглого столу закордонної політики. (Фото: Стів Рукавина)

ФІЛЯДЕЛЬФІЯ. – 18 вересня у приміщенні фірми „Шнайдер, Гарісон і Луїс“ відбувся круглий стіл закордонної політики, який провела Лавра Розенберґер, дорадник президентського кандидата від Демократичної партії Гиларі Клинтон. Л. Розенберґер працювала на різних позиціях закордонної політики та національної безпеки при Державному Департаменті США.

Круглий стіл організував Джан МкКарті – координатор етнічних груп у кампанії Г. Клінтон. Співорганізаторами були Стів Рукавина з хорватської спільноти, Лінда Лі з азійської спільноти, Крис Вальський від польської спільноти, Марван Креіді від арабської і Уляна Мазуркевич від української громади. У зустрічі взяли участь близько 30-ти етнічних провідників.

Обговорено тему аґресії Росії проти України. Л. Розенберґер повідомила, що Г. Клінтон бачить потребу утримувати санкції проти Росії і готова загострити їх.

Демократична партія зосередила свою увагу на етнічних групах. Дж. МкКарті організував телеконференції з колишнім Державним секретарем Меделин Олбрайт, Никласом Бернсом – колишнім Послом США до НАТО і колишнім Президентом США Билом Клінтоном.

Коментарі закриті.