14 квітня, 2017

Україна молилася за мир

2 квітня у містах і селах України люди молилися за мир та єдність України. На цій сторінці вміщено повідомлення про цю подїю‚ які надійшли до „Свободи“

КИЇВ

kyivМолитва „Боже великий, єдиний‚ нам Україну храни“ прозвучала 2 квітня з вуст сотень українців, які прийшли на Софіївську площу у Києві просити за мир в Україні. Втрати за час проведення війни з проросійськими бойовиками – непоправні. Своє життя за мир в Україні поклали 2‚600 військових. Через аґресію Росії загинуло 7,500 цивільних.   (Фото: 24 канал)


РІВНЕ

rivne1У Рівному молитва за мир відбулася на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченкові. Її очолив Архиєпископ Рівненський і Острозький Іларіон у співслужінні з чисельним духовенством Рівненської єпархії Української Православноії Церкви Київського Патріярхату та представниками ще чотирьох конфесій. (Фото: Євген Цимбалюк)


ХЕРСОН

hersonУ Свято-Духівському катедральному соборі Херсону відбувся Молебень за мир в Україні. Була звершена заупокійна літія за спочилими українськими воїнами та всіма невинно загиблими у наш час. Наприкінці спільної молитви пролунав духовний гимн України „Боже великий, єдиний“ у виконанні хору катедрального собору. (Фото: УНІАН)


ТЕРНОПІЛЬ

ternipil2 квітня вулицями Тернополя пройшла традиційна хресна хода. Тисячі людей почергово несли 80-кілограмовий дерев’яний хрест і молилися за мир в Україні. Молитовний захід провела Греко-католицька церква під час Великого Посту. Дерев’яний хрест, який несли віряни, встановили перед Архикатедрою. (Фото: ЗіК)

Коментарі закриті.