21 квітня, 2017

УККА очікує підтримку громади

Уже 77 років Український Конґресовий Комітет Америки (УККА) працює як найбільший представницький орган українців в Америці. З часу свого заснування в 1940 році УККА представляв інтереси нашої громади та підтримував оновлення демократії в Україні.

Особливо в цей важкий для України час УККА будує нові відносини з різними етнічними громадами, укріпляє стосунки із старими, і також продовжує підтримувати постійний діялог з виборними посадовими особами і провідними політиками та старанно працює, щоб вирішити цілий ряд питань. Ці кроки мають вирішальне значення для нашої роботи, особливо з врахуванням того, що Україна продовжує захищати свою незалежність і територіяльну цілісність від спонзорованих Росією терористів.

2017 рік є надзвичайно важливим для УККА, оскільки ми будемо відзначати 40-річчя Української Національної Інформаційної Служби (УНІС) – єдиного представництва української американської громади в нашій столиці. В цьому році ми також будемо відзначати 50-річчя створення Світового Конґресу Вільних Українців (СКВУ), якого УККА був одним із засновників та надалі залишається активною складовою організацією СКУ.

УККА постійно представляє інтереси нашої громади і підтримує демократію в Україні – ці дві напрямні нашої місії залишаються актуальними і на сьогодні, як і в часі заснування УККА. Ми надалі працюватимемо для допомоги Україні та для добра наших громад. Ми продовжуватимемо наші зусилля праці в інтересах українського народу, щоб зберегти суверенітет і територіяльну цілісність України в умовах триваючої російської аґресії.

Але наші завдання ми можемо виконати тільки з Вашою допомогою! Робота УККА майже повністю залежить від фінансової підтримки наших членів. Тому ми просимо Вас сплачувати свої щорічні членські внески до Українського Народного Фонду (УНФ), бо без Вашої фінансової підтримки, значна і своєчасна робота УККА не може бути успішно виконана.

 

Коментарі закриті.