24 серпня, 2016

Табір „Вишиванка для Ісуса“ провели у Філядельфії

Учасники табору „Вишиванка для Ісуса“.

15-19 серпня у Філядельфії діяв християнський табір „Вишиванка для Ісуса“. Його організували Сестри Чину св. Василія Великого та Релігійне Товариство українців-католиків „Свята Софія“ США (ТСС А). У заході, що відбувся в Духовному центрі Сестер-Василіянок Провінції Христа Чоловіколюбця у Дженкінтавні, взяли участь діти віком від шести до 12 років. Тематику табору організатори опрацювали з думкою про Рік Милосердя та Світовий День Молоді, який в останній тиждень липня проходив у Кракові – з участю Святішого Отця Папи Франциска.

Програму табору було створено з метою поєднання духовної та культурної спадщини українського народу. В рамках Року Милосердя діти „вишивали“ головні чесноти Божого Милосердя: любов, прощення, співчуття, жертвенність та справедливість – усе це наголошувалося під час катехитичних занять, співу, прикладного мистецтва, вишивання та ігор.

Богослужіння для учасників табору відслужив капелян Сестер-Василіянок о. шамбелян Петро Васло. Це перша спільна ініціятива ТСС А та Сестер ЧСВВ в царині духовного виховання молодого покоління українців‚ „в розсіянні сущих“. Загалом у таборі взяли участь 20 дітей з різних куточків Пенсильванії.

 

Коментарі закриті.