24 серпня, 2016

США не перестануть підтримувати Україну

ВАШІНҐТОН. – З нагоди 25-ої річниці Незалежности України Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама у привітанні‚ надісланому на адресу глави Української держави‚ запевнив Президента Петра Порошенка, що США нїзмінно підтримуватимуть українців у прагненнях наблизити мирне европейське майбутнє.

“Цей день є особливо важливим в світлі загрози суверенітету та територіяльній цілісності України, яка виникла в результаті російської аґресії на сході України та спроби анексування Криму“, – йдеться у привітанні Президента США.

„Хочу запевнити Вас, що США залишаються відданими своїм зобов’язанням бути поруч з Україною в той час, коли ви протистоїте російській аґресії”, – наголосив Б. Обама.

Він також відзначив „серйозні кроки”, здійснені у боротьбі з корупцією, зміцненні верховенства права та закладенні підвалин для економічного зростання України.

„Сполучені Штати Америки підтримуватимуть вас у ваших прагненнях наблизити мирне, квітуче, европейське майбутнє для всіх українців”, – зазначив Президент США Б. Обама.

 

Коментарі закриті.